De klanten van OAMKB Terneuzen e.o.

Al onze klanten zijn ondernemers die hart voor hun klanten hebben. Dat betekent dat ze naast hun vak – en naast het ondernemerschap – dus nog een stap verder gaan voor hun klanten. Daar houd ik van. Zo zit ik namelijk zelf ook in elkaar.

Een mooi voorbeeld

Ik denk bijvoorbeeld aan een van mijn klanten: echt een sociaal dier. Zij is oprecht betrokken bij het leven van andere mensen. Ze vindt het belangrijk dat ze een plek biedt waar mensen naartoe komen. Dat zij mensen blij maakt. Mooi maakt. Ze heeft liefde voor deze mensen.

Daarom heeft haar winkel een belangrijke maatschappelijke en sociale functie in de kleine gemeenschap. Door te luisteren, een gezellige sfeer te bieden, in een veilige omgeving. Mensen vertrouwen haar, zoeken haar op. Ze heeft fijne gesprekken, kan soms vriendelijk advies geven. Als zij aan het eind van de dag de deur achter zich op slot draait, voelt ze: ik heb die en die weer blij en mooi de deur uit zien wandelen vandaag.

Ik sta naast haar. Bij mij kan zij haar zorgen uiten. Ze kan haar plannen laten zien en haar pensioen bespreken. Ik denk mee en zoek alles wat nodig is voor haar uit.

Over Erik van Buren

Ik vind het belangrijk dat mensen genieten van hun werk en hun ondernemerschap en plezier hebben met hun klanten. Om er 100% voor je klanten te kunnen zijn, moet jij zelf ook eens open kaart kunnen spelen, je hart luchten of je zorgen uiten tegen iemand die met je meedenkt en je kan adviseren.

Dat doe ik met OAMKB Terneuzen e.o. Mijn klanten zijn gedreven vakmensen, met hart voor hun klanten. Ik zorg dat de administratie vanzelf verloopt; daar heb je als ondernemer geen omkijken naar. Waar we dan samen naar kijken, is waar jij met je bedrijf naartoe wilt. Ik monitor je cijfers en geef het aan als we iets moeten aanpakken. Dit maakt jouw hoofd leeg, zodat jij je helemaal op jouw vakgebied kunt storten en jouw klanten blij kunt maken.

Ondernemers onder elkaar

Mijn hele werkende leven ben ik al ondernemer. Het belangrijkste vind ik dat ik waarde toevoeg. Daarom heb ik meerdere kantoren gehad:

Ik heb me aangesloten bij OAMKB omdat ik ondernemers nu op elk vlak kan helpen. OAMKB is het netwerk dat ervoor zorgt dat alle kennis en expertise in huis is. Door mijn achtergrond kan ik ondernemers heel goed bijstaan in administratieve, bank- en verzekeringskwesties. Met OAMKB kan ik ondernemers nu 360 graden advies geven.

Zoals jij er bent voor je klanten, zo ben ik er voor jou.