Financiering in Terneuzen

Wanneer je de kraan een klein stukje opent en druppels in een glas laat vallen, duurt het lang voordat het glas vol is. Met de kraan open gaat het een stuk sneller. Dat geldt ook voor investeren in een bedrijf. Je kunt een onderneming druppel voor druppel laten groeien, je kunt ook de snelle route nemen door de geldkraan voluit te openen. Tenzij je geld als water verdient zul je voor financiering in Terneuzen toch echt elders moeten aankloppen. En daar zijn tegenwoordig een aantal interessante opties voor. Veel bedrijven binnen het MKB zullen nog steeds eerst naar hun eigen, vertrouwde bank gaan. Daar is op zich niets mis mee. Maar dat is zeker niet de enige ‘kraan’ die geschikt is om je glas mee vol te tappen. Zo zijn er moderne vormen van financiering waaronder microkredieten, angel investors of crowdfunding campagnes met ieder hun specifieke voordelen en nadelen. Erik van Buren neemt graag met jou de mogelijkheden door, als financieel adviseur onder de paraplu van OAMKB kan hij jouw ambities toetsen aan alle mogelijke investeringsmethoden.

Je kunt niet blind vertrouwen op de financieel adviseur van de bank, of de mooie beloftes van een commerciële partij. Bespreek de mogelijkheden met de adviseur die alleen kijkt naar jouw belangen, maak een afspraak met Erik van Buren.

“Let it rain”

Wanneer je als eerste binnenstapt bij de huisbankier zul je met een goed ondernemingsplan moeten komen, anders maak je geen kans. Ook wanneer je vernieuwend bezig bent kan het lastig worden bij traditionele financiële instellingen. Verken samen met Erik van Buren ook alternatieve mogelijkheden waaronder:

Financiering in Terneuzen

Als je overspoeld wordt met aanbiedingen om snel geld te lenen, moet je toch echt even pas op de plaats maken. Je kent de slogan “Geld Lenen Kost Geld”, en dat is ook zeker het geval. Een angel investor kan een duiveltje blijken te zijn, die op ieder moment over je schouder heen kijkt. Ook wanneer je geen uitgebreid ondernemingsplan hoeft te schrijven voor een Kickstarter campagne, zul je nog steeds veel werk moeten verzetten om er een succes van te maken. En een zak met geld is heel mooi, maar kun je daar aan het einde van de rit ook meer van maken? Erik van Buren kijkt kritisch naar jouw plannen, en helpt je verder met praktische informatie op basis van goede argumentatie. Zo kun je de kraan openzetten en toch je hoofd boven water houden.

Als jij een ambitieuze ondernemer bent die op zoek is naar een financiering in Terneuzen, heb je behoefte aan een financieel professional aan je zijde. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Erik van Buren.